Stomerij

Wasserij Adam is een vertrouwde naam voor veel horecazaken in Amsterdam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen, reinigen, strijken en stomen. Wasserij Adam kan routinematig grote hoeveelheden horecalinnengoed en -kleding wassen en stomen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en strijken van caterkleding zoals: Koksbuis, schort, blouse, koksbroek, schort etc. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WASSERIJ ADAM

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Veel hotels, restaurants en cafés kiezen ervoor om hun wasgoed uit te besteden. Uiteraard bent u op zoek naar een professionele en ervaren partner die dit volledig uit handen kan nemen. Bij Wasserij Adam hebben wij jarenlang ervaring in het wassen, stomen en de verhuur van linnen voor o.a. de horeca, voedselindustrie en zorg.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Neem nu vrijblijvend contact met ons op of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons