Wasserij

Wij leveren bedlinnen voor veel restaurants, hotels en bed and breakfasts. Voor deze horecagelegenheden reinigen wij tafelkleden (groot en klein), tafellopers, tafelrokken en servetten. Ook voor bediend personeel wassen we overhemden, schorten, koksbroeken, keukendoeken en meer.

Bovendien wassen en strijken wij bed- en badlinnen voor hotels en pensions. Heeft uw nieuwe linnen nodig? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

WASSERIJ ADAM

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Veel hotels, restaurants en cafés kiezen ervoor om hun wasgoed uit te besteden. Uiteraard bent u op zoek naar een professionele en ervaren partner die dit volledig uit handen kan nemen. Bij Wasserij Adam hebben wij jarenlang ervaring in het wassen, stomen en de verhuur van linnen voor o.a. de horeca, voedselindustrie en zorg.

Bent u geinteresseerd of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Neem nu vrijblijvend contact met ons op of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons