Linnenverhuur

Wasserij Adam uit Leimuiden verzorgt al jarenlang linnenverhuur aan bedrijven in diverse branches. Wij leveren hoogwaardige linnenproducten aan verschillende branches, waaronder:

  • Restaurants,
  • Hotels,
  • Vakantieparken,
  • Bungalowparken,
  • Kleinschalige logies en

Deze linnenverhuur bieden wij voor een breed scala aan locaties aan, van Amsterdam tot Leiden en nog veel meer. Onze uitstekende service, snelle levering en onberispelijke wasservice nemen u veel zorgen uit handen. Onze linnenverhuur biedt u een grote keuze aan hoogwaardig bed-, bad- en tafellinnen. Vertrouw op de zorg en kwaliteit van een toegewijd bedrijf om het verblijf van uw bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Bent u op zoek naar linnenverhuur?

Waarom kiezen voor ons als partij voor uw linnenverhuur?

Kiezen voor linnenverhuur bij onze bedrijfswasserij betekent gemak en kwaliteit. Vooral in de dynamische wereld van horeca, waar details het verschil maken, biedt onze linnenverhuur voor restaurants in Leiden en omstreken een zorgeloze oplossing. Uiteraard bent u op zoek naar een professionele en ervaren partner die uw linnenverzorging volledig uit handen kan nemen. Wij zorgen daarom niet alleen dat uw linnen vlekkeloos schoon en professioneel gestreken is, maar garanderen ook consistentie en kwaliteitsbehoud over tijd. Onze expertise in zakelijke linnenverhuur zorgt ervoor dat wij u optimaal kunnen ontzorgen. Dit alles maakt ons de ideale partner.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

WASSERIJ ADAM

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Veel hotels, restaurants en cafés kiezen ervoor om hun wasgoed uit te besteden. Wij vullen die rol graag aan voor u en uw onderneming. Heeft u specifieke wensen voor linnenverhuur voor uw hotel of andere bedrijfsactiviteiten? Als expert in linnenverhuur voor de horeca bieden wij maatwerkoplossingen en leveren uitzonderlijke services die aansluiten bij uw behoeften. Bent u geinteresseerd in onze diensten of heeft u nog vragen over wat wij doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons