Linnenverhuur voor de horeca nabij Rotterdam

Linnenverhuur voor uw onderneming in de horeca is een belangrijke dienst voor bedrijven in de omgeving Rotterdam die streven naar een professionele uitstraling. In deze dynamische stad, waar de concurrentie hevig is, zorgt professioneel verzorgd linnen ervoor dat u zich kunt onderscheiden. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden bieden wij u de kwaliteit en service die u nodig heeft om indruk te maken op uw gasten.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Zoekt u horeca linnenverhuur in Rotterdam?

Waarom kiezen voor professioneel linnenverhuur voor de horeca?

Onze linnenverhuur voor de horeca biedt u niet alleen kwaliteit en hygiëne, maar verzekert u ook van gemak. Het is daarom onze missie om u compleet te ontzorgen. Denk hierbij aan de levering, het ophalen van het vuile linnengoed, het wassen, het strijken en het weer terugbrengen van het gereinigde textiel. Wij leveren deze service voor verschillende branches, zoals:

  • Linnenverhuur voor hotels
  • Linnenverhuur voor cafés
  • Linnenverhuur voor restaurants
  • Linnenverhuur voor vakantieparken
  • Linnenverhuur voor pensions

Door te kiezen voor ons linnenverhuur voor de horeca bent u zeker van fris en vlekkeloos linnen. Dit is van belang voor zowel de uitstraling van uw zaak als de ervaring van uw gasten. Als professionele bedrijfswasserij willen wij de verhuur van linnen uitbreiden tot een complete linnenservice voor hotels, restaurants en nog veel meer branches.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan

Met onze service voor zakelijke linnenverhuur ontzorgen wij u volledig. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met onze betrouwbare linnenverhuur voor de horeca zorgen we ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken om uw linnen. Stuur bij vragen gerust een mail naar info@wasserij-adam.nl.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons