Linnenservice voor uw hotel in Rotterdam
en omgeving

Onze linnenservice voor hotels nabij Rotterdam is bedoeld voor bedrijven die volledig ontzorgd willen worden. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden begrijpen we het belang van schoon en fris linnen, maar ook van uw tijd en energie. Onze wasserij uit Leimuiden staat klaar om uw linnen met de grootste zorg en aandacht te behandelen. Dit geeft uw bedrijf niet alleen een vakkundige uitstraling, maar zorgt er ook voor dat u zich kunt concentreren op wat voor u echt belangrijk is: uw gasten.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Zoekt u een linnenservice in Rotterdam?

Waarom kiezen voor onze linnenservice voor hotels?

Met onze linnenservice voor hotels kiest u voor professionaliteit, transparantie en ontzorging. Onze bedrijfswasserij is in bezit van wasmachines en mangels van de nieuwste generatie. Dit stelt ons in staat om een hoge kwaliteit te leveren tegen redelijke prijzen.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag om een prijsindicatie op maat

Bent u klaar om indruk te maken met onze professionele linnenservice en linnenverhuur voor hotels in de regio Rotterdam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te voorzien van een linnenservice voor horeca die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft. Verzeker uzelf van zorgeloos linnenverhuur, waar service en kwaliteit hand in hand gaan.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons