Linnenservice nabij Amsterdam

Onze linnenservice uit Leimuiden, tussen Amsterdam en Den Haag,  is bedoeld voor horecabedrijven die een vlekkeloze en professionele indruk willen maken op hun gasten. Wasserij Adam levert hoogwaardige linnenservice aan bedrijven, met diensten die gericht zijn op het reinigen en beheren van linnen. Of u nu linnenservice voor restaurants, hotels of vakantieparken nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw linnengoed altijd fris, schoon en gereed is voor gebruik. Er is dan genoeg ruimte om u te richten op uitstekende service voor uw klanten.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een linnenservice in Amsterdam?

Uw linnenservice uitbesteden

Uw linnenservice uitbesteden aan onze bedrijfswasserij betekent volledige ontzorging. Met onze laatste generatie wasmachines en mangels garanderen wij een efficiënt reinigingsproces dat linnen grondig schoonmaakt en tegelijkertijd de stofkwaliteit behoudt. Wij bieden transparantie en duidelijkheid in elke fase van het proces, van transport tot reiniging. Door onze optimale service weet u dat uw linnen veilig en op tijd weer bij u terugkomt. Onze werkwijze vereist een professionele aanpak waarbij hygiëne en consistentie centraal staan. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden u een naadloze ervaring, waarmee u altijd kunt vertrouwen op perfect verzorgd linnengoed en linnenverhuur.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Maak gebruik van ons offerteformulier

Wilt u de kwaliteit van uw linnengoed optimaliseren met onze linnenservice voor hotels, restaurants of vakantieparken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe ons team u volledig kan ontzorgen, of uw onderneming zich nu in Amsterdam of Den Haag bevindt. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij bieden u service, kwaliteit en betrouwbaarheid op het hoogste niveau. Neem vandaag nog contact met ons op indien u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons