Linnenverhuur voor hotels in Amsterdam
en omstreken

Linnenverhuur voor hotels in en rondom Amsterdam is belangrijk om gasten een comfortabele en luxe ervaring te bieden. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden zorgen we ervoor dat uw hotel altijd is voorzien van gereinigd en fris linnen. Met ons uitgebreide aanbod kunnen we aan al uw linnenbehoeften voldoen, of het nu gaat om beddengoed, handdoeken of andere linnenproducten. Ons doel is om u de ruimte te geven om uw gasten optimaal te kunnen bedienen.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar linnenverhuur voor hotels in Amsterdam?

Waarom linnenverhuur voor hotels aan ons uitbesteden?

Het uitbesteden van linnenverhuur voor hotels aan onze bedrijfswasserij betekent dat u kunt profiteren van onze laatste generatie wasmachines en mangels, wat een grondige reiniging van uw linnen garandeert. Daarnaast bieden wij ontzorging en zekerheid in alle fasen van het proces, van het ophalen van het linnen tot aan de levering na reiniging. Met onze zakelijke linnenverhuur profiteert u van optimale service die is afgestemd op de behoeften van uw hotel. Onze toegewijde medewerkers zorgen voor een vlekkeloze ervaring, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van geweldige gastvrijheid.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een offerte aan

Ziet u het zitten om de linnenverhuur voor hotels aan ons uit te laten besteden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden voor uw linnenbehoeften. Vraag een offerte aan en ontdek hoe onze linnenverhuur voor de horeca u kan ondersteunen bij het bieden van een uitzonderlijke ervaring aan uw gasten.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons