Zakelijke linnenverhuur in de buurt van Rotterdam

Wij bieden zakelijk linnenverhuur voor horecabedrijven in Rotterdam en omstreken die hun gasten een onvergetelijke ervaring willen bieden. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden bieden wij hoogwaardig zakelijk linnenverhuur, specifiek afgestemd op de behoeften van hotels, restaurants en andere horecabedrijven in de regio Rotterdam. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u altijd kunt vertrouwen op professioneel gereinigd en representatief linnen, zodat u zich kunt richten op het leveren van uitstekende service aan uw gasten.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar linnenverhuur in de buurt van Rotterdam?

Voordelen van zakelijk linnenverhuur

Zakelijk linnenverhuur uitbesteden aan een betrouwbare partner betekent profiteren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Moderne apparatuur en efficiënte processen garanderen dat uw linnen altijd grondig wordt gereinigd en tijdig geleverd. Bovendien bieden wij transparantie in elke stap van het proces, van transport tot reiniging en levering van het schone linnengoed. Dit doen wij voor verschillende branches, zoals:

Onze bedrijfswasserij zorgt voor volledige ontzorging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud. Hierdoor kunt u zich concentreren op het runnen van uw horecabedrijf zonder concessies te doen op kwaliteit en hygiëne.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een offerte aan

Wilt u het linnenverhuur voor uw horecabedrijf aan ons uitbesteden? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe onze zakelijke linnenverhuur uw bedrijf kan ondersteunen. Ons team staat klaar om u oplossingen op maat te bieden, zodat u verzekerd bent van professioneel gereinigd en tijdig geleverd linnen.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons