Bedrijfskleding laten reinigen

Uw bedrijfskleding laten reinigen is belangrijk voor een vakkundige uitstraling. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden zetten we ons in voor professionele reiniging die uw kleding niet alleen schoon, maar ook representatief houdt. Onze service garandeert dat elke vlek of onregelmatigheid grondig wordt aangepakt, waardoor de professionele standaard van uw organisatie hoog blijft. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om uw bedrijfskleding laten reinigen, zodat u zich kunt richten op wat voor u echt belangrijk is.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Heeft u interesse in het laten reinigen van uw bedrijfskleding?

Het belang van bedrijfskleding laten reinigen

Wij begrijpen dat bedrijfskleding laten reinigen van groot belang is voor het handhaven van hygiënische normen in uw branche. U kunt hierbij denken aan de:

  • Horeca
  • Voedselindustrie
  • Zorg

Om u de optimale service te bieden, maakt onze wasserij gebruik van de nieuwste generatie wasmachines en professionele technieken. Daarmee waarborgen wij de kwaliteit en hygiëne van uw bedrijfskleding, tegen lage kosten. Door uw bedrijfskleding te laten reinigen, zorgt u voor de duurzaamheid van de kleding en behoudt uw bedrijf en uw personeel een bekwame uitstraling, elke dag weer.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Ziet u het zitten om u te laten ontzorgen door middel van onze zakelijke wasserijdiensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van onze service. Of het nu gaat om bedrijfskleding of horecatextiel reinigen, onze bedrijfswasserij staan klaar om u een op maat gemaakte oplossing te bieden. Laat ons u helpen om continu indruk te maken met uw bedrijfskleding en neem vandaag contact met ons op!

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons