Zakelijke wasserijdiensten rondom Amsterdam

Zakelijke wasserijdiensten rondom Amsterdam zijn onmisbaar voor horecabedrijven die hun textiel in topconditie willen houden. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden bieden wij uitgebreide was- en reinigingsservices voor hotels, restaurants en andere bedrijven in de regio Amsterdam. Onze diensten zorgen ervoor dat uw tafellinnen, beddengoed en personeelskleding er altijd representatief en hygiënisch uitzien, zodat u zich volledig kunt concentreren op het leveren van een uitstekende ervaring aan uw gasten.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar zakelijke wasserijdiensten in Amsterdam?

Waarom kiezen voor onze zakelijke wasserijdiensten?

Onze zakelijke wasserijdiensten zijn ontwikkeld met aandacht voor de unieke behoeften van horecabedrijven. Door te werken met de nieuwste generatie apparatuur en wasmethoden, garandeert onze bedrijfswasserij dat elk stuk textiel zorgvuldig wordt gereinigd, gestreken en behandeld. Onze was- en strijkservice voor de horeca zorgt ervoor dat uw linnen langer meegaat en er altijd fris uitziet. Als wasserij voor hotels, restaurants en andere horecabedrijven bieden wij volledige ontzorging door heldere communicatie, betrouwbare transportservice en transparante facturatie. Uw textiel en gereinigde bedrijfskleding komen altijd op tijd terug, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over tekorten of vertragingen.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een offerte aan

Heeft u interesse in onze zakelijke wasserijdiensten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Onze wasserij voor de horeca staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen meteen oplossing op maat die past bij uw behoeften. Met onze betrouwbare zakelijke wasserijdiensten waarborgen we de kwaliteit van uw textiel en zorgen ervoor dat u indruk kunt maken op uw gasten met verzorgd linnengoed.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons