Textielreiniging voor horeca nabij Amsterdam

Textielreiniging voor de horeca nabij Amsterdam is belangrijk voor etablissementen die waarde hechten aan een vakkundige uitstraling. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden begrijpen we dat de uitstraling van uw textiel invloed heeft op de beleving van uw gasten. Onze professionele textielreiniging voor de horeca zorgt ervoor dat uw tafellakens, servetten en personeelskleding altijd vlekkeloos zijn en volledig onderhouden worden.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een textielreinigingsbedrijf in Amsterdam?

Waarom kiezen voor onze textielreiniging voor de horeca?

Als professionele bedrijfswasserij snappen wij hoe belangrijk een goede partner in textielreiniging voor de horeca is. Daarom kiest u met onze zakelijke wasserijdiensten voor kwaliteit, betrouwbaarheid, maar vooral ontzorging. Als wasserij voor restaurants, cafés en hotels garanderen wij dat u bij ons met een gerust hart uw textiel en bedrijfskleding kan laten reinigen. Wij reinigen een breed scala aan textielproducten voor u, waaronder:

  • Tafellopers
  • Tafelrokken
  • Servetten
  • Tafelkleden
  • Schorten
  • Keukendoeken

Met onze was- en strijkservice voor de horeca ervaart u de ontzorging en zekerheid die wij u kunnen en willen bieden.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem vandaag contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u klaar om de textielreiniging voor uw horecabranche door ons te laten verzorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag om een persoonlijke offerte. Onze wasserij staat klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Als wasserij voor de horeca helpen wij u graag met indruk maken op uw gasten door middel van onberispelijk gereinigd textiel. Stuur bij eventuele vragen gerust een mail naar info@wasserij-adam.nl.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons