Wasserij voor de horeca nabij Den Haag

Onze wasserij voor de horeca staat klaar voor bedrijven nabij Den Haag die streven naar een verzorgde en professionele uitstraling. Bij Wasserij Adam uit Leimuiden zetten we ons in om uw tafellinnen, servetten, personeelskleding en nog meer schoon en representatief te houden. In de bruisende horecabranche is het ook van belang dat uw textiel er onberispelijk uitziet.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een wasserij in Den Haag?

Wat onze wasserij voor de horeca onderscheidt

Kiezen voor onze wasserij voor de horeca betekent kiezen voor zekerheid, kwaliteit en volledige ontzorging. Als professionele bedrijfswasserij willen wij het reinigen volledig voor u verzorgen. Daarom bieden wij naast textielreiniging voor de horeca ook reiniging van bedrijfskleding aan. Wij streven ernaar om een totaaloplossing te creëren die zorgt voor hygiëne, uitstraling en ontzorging. Dit doen wij voor een verschillend aantal branches. Zo zijn wij:

Onze moderne apparatuur zorgt ervoor dat zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen en uw textiel zijn kwaliteit behoudt. Onze wasserij voor de horeca streeft ernaar de standaard van uw bedrijf te verhogen, bij te dragen aan zekerheid in alle fasen van het transport en u daarbij de optimale service te bieden.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Start vandaag met optimale textielzorg en vraag een offerte aan

Bent u klaar om uw textiel door een professional te laten verzorgen? Neem dan spoedig contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze wasserij voor de horeca is er om u te ondersteunen met onze zakelijke wasserijdiensten, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw gasten de beste ervaring bieden.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons