Wasserij voor een hotel nabij Amsterdam

Als u op zoek bent naar een professionele wasserij voor hotels in regio Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres. Wasserij Adam uit Leimuiden staat klaar om aan al uw textiel- en linnenbehoeften te voldoen. Wij begrijpen hoe belangrijk fris en vlekkeloos linnen is voor de reputatie van uw hotel. Daarom hanteren we de hoogste standaarden in elke stap van ons proces, van levering tot reiniging.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een wasserij in Amsterdam?

De voordelen van ons als wasserij voor uw hotel

Kiezen voor onze professionele bedrijfswasserij betekent kiezen voor een partner die begrijpt wat er nodig is om een wasserij voor hotels te runnen. Met de nieuwste generatie wasmachines en mangels leveren we professionele textielreiniging voor de horeca die bijdraagt aan de uitstraling van uw hotel. Onze wasserij voor hotels beschikt over moderne apparatuur. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld uw bedrijfskleding grondig en duurzaam te reinigen. Wij zorgen voor duidelijkheid in elk aspect van ons werk, van het ophalen van uw linnen tot de uiteindelijke levering. Bij ons staat de klant altijd centraal, wat zich uit in optimale service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij nemen onze taak als wasserij voor hotels uiterst serieus.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag binnen enkele klikken een offerte aan

Ziet u het zitten om onze zakelijke wasserijdiensten voor uw hotel in te zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons als wasserij voor de horeca uw bedrijf ondersteunen met professionele linnenreiniging die uw gasten de kwaliteit biedt die zij verwachten. Ervaar de zekerheid van een vlekkeloze service, die onze wasserijdiensten voor uw hotel kan garanderen.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons