Wasserij voor restaurants in Amsterdam
en omstreken

Als wasserij voor restaurants, gevestigd in de buurt van Amsterdam, begrijpen wij het belang van fris linnengoed voor horecabedrijven die een indruk willen maken op hun gasten. Wasserij Adam uit Leimuiden biedt een efficiënte oplossing voor het reinigen van tafellinnen, servetten en bedrijfskleding, zodat u altijd kunt rekenen op schoon en netjes verzorgd textiel. Onze service helpt u zich te concentreren op waar het echt om gaat: het verzorgen van een uitstekende eetervaring voor uw klanten.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een wasserij voor restaurants in Amsterdam?

De voordelen van onze wasserij voor restaurants

Als bedrijfswasserij voor restaurants en andere horecabedrijven bieden wij u profijt van onze moderne apparatuur en technieken. Daarmee kunnen we efficiënt uw textiel en bedrijfskleding reinigen. Wij zorgen voor duidelijkheid in alle fasen van het proces, van transport tot onze was- en strijkservice voor de horeca en de aflevering van het schone linnengoed. Als professionele wasserij voor de horeca bieden wij u volledige ontzorging, zodat u de focus kunt leggen op de kern van uw horecabedrijf: uw gasten.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gemakkelijk een offerte aan

Ziet u het zitten om ons als wasserij voor uw restaurant in te zetten? Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze zakelijke wasserijdiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een betrouwbare en professionele oplossing voor uw restaurant. Onze wasserij staat klaar om u maatwerk te bieden dat aansluit bij uw behoeften, zodat u uw gasten een onvergetelijke ervaring kunt bezorgen.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons