Was- en strijkservice voor de horeca nabij Amsterdam

Onze was- en strijkservice voor de horeca in Amsterdam en omgeving helpt u om de focus te leggen op het runnen van een succesvol bedrijf. Wasserij Adam uit Leimuiden biedt een complete oplossing voor het reinigen en strijken van uw linnengoed en bedrijfskleding. Met onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij ervoor dat tafellinnen, servetten, beddengoed en uniformen altijd fris en representatief zijn. Zo kunnen uw gasten genieten van een vlekkeloze ervaring.

Nieuwste apparatuur

Transparantie in alle fasen

Volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een was- en strijkservice voor de horeca in Amsterdam?

Waarom was- en strijkservice voor de horeca uitbesteden?

Met onze was- en strijkservice voor de horeca bespaart u tijd en energie, die u weer kwijt kunt aan wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende gastvrijheid. Met onze wasmachines en mangelen van de nieuwste generatie garanderen wij uitstekende kwaliteit tegen relatief lage kosten. Onze textielreiniging voor de horeca is een service die elke fase van het proces omvat, van transport tot reiniging en levering van gereinigde bedrijfskleding en linnengoed, zodat u zeker bent van consistentie. Onze zakelijke wasserijdiensten zijn er om uw bedrijf volledig te ontzorgen, zodat u altijd kunt rekenen op hygiënisch en netjes verzorgd linnengoed.

Waarom Wasserij Adam B.V.

Kwaliteit en service

Bij Wasserij Adam kunt u ervan uitgaan dat service en kwaliteit voorop staat.

Zorginstellingen

Het spreekt voor zich dat hygiëne hoog in het vaandel staat in zorginstellingen en uiteraard gelden er strenge hygiëne-eisen.
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voedselindustrie

Wilt u 100% hygiënische schone was? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag gemakkelijk vandaag een offerte aan

Ziet u het zitten om onze was- en strijkservice voor uw horecabedrijf te gebruiken? Vraag vandaag dan nog een offerte aan en ontdek hoe onze bedrijfswasserij u kan helpen met een allesomvattende linnenverzorging. Onze wasserij voor de horeca staat klaar om u gepersonaliseerde oplossingen te bieden, zodat uw linnengoed en textiel altijd in topconditie verkeert.

WASSERIJ ADAM

Neem contact op

Aanhef

Waaier 28 C 2451 VV
Leimuiden, Nederland

Wasserij Adam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vast team dat iedere dag klaar staat om uw textiel te reinigen. Dankzij de combinatie van ervaren medewerkers en moderne machines van de laatste generatie kunnen wij de kwaliteit altijd waarborgen.

Adres & Contactgegevens

Waaier 28 C
2451 VV
Leimuiden
Nederland

Volg ons